توضیحات
سرویس چاقو
هر آشپزخانهای قطعا احتیاج به یک سرویس چاقو کامل دارد. شما مسلما برای هر نوع آشپزی ایرانی، ایتالیایی، اسپانیایی،مکزیکی، فرانسوی و … به انواع چاقوها نیاز دارید. اما پیدا کردن یک سرویس کامل ممکن است کمی مشکل باشد. بنابراین باید انواع سرویسها را بررسی کرد و بهترین را از بین آن انتخاب کرد. خوشبختانه با پیشرفت تکنولوژی و فروشگاههای اینترنتی دیگر لازم نیست برای خرید به بازار بروید و ساعتها وقت صرف گشتن و پیدا کردن محصول مورد نظر خود کنید.
به همین دلیل شما به راحتی میتوانید در کسری از ثانیه در سایتهای فروشگاهی بگردید و بهترین سرویس چاقو را انتخاب کنید. در ادامه به ویژگیهایی که باید در هنگام انتخاب سرویس چاقو در نظر بگیرید، میپردازیم.
ویژگیهای یک سرویس چاقو خوب
وزن :
اولین چیزی که شما موقع در دست گرفتن یک چاقو احساس میکنید وزن آن است. اگر محصولی که بسیار سنگین باشد طبیعتا استفاده از آن نیز بسیار سخت میشود. در مقابل یک محصول بسیار سبک هم میتواند نشان دهنده جنس نامرغوب آن باشد. بنابراین باید وزن آن منطقی، نه خیلی سبک و نه خیلی سنگین باشد.
جنس تیغه :
جنس تیغه این محصولات یکی از مهمترین معیارها برای انتخاب آن است. زیرا این معیار است که کارایی آن و دوامش را تعیین میکند. معمولا برای ساخت تیغه یک سرویس چاقو از استیل ضد زنگ یا فولاد کربنی استفاده میشود.
جنس دسته :
یکی دیگر از معیارها برای استفاده راحت از این محصول جنس دسته آن است. وقتی که دسته آن هنگام استفاده راحت نباشد به جای کمک به استفاده درست و راحت از چاقو، بیشتر عذاب آور است. پلاستیک، چوب و استیل از پر استفاده ترین مواد در دسته این محصولات است.
زیبایی ظاهری :
شاید زیبایی ظاهری یک سرویس چاقو برای خیلی از افراد مهم نباشد، اما باور کنید که داشتن یک محصول زیبا اشتیاق شما را برای استفاده از آن بیشتر میکند.
سرویس چاقو وارمی
این محصول از استیل ضد زنگ ساخته شده است و موارد زیر را شامل میشود :
یک پایه گردان از جنس پلاستیک به ارتفاع ۲۳.۵ ، عرض ۱۶.۵ و طول ۱۶.۵ سانتیمتر، وزن ۶۵۰ گرم
یک قیچی به طول ۱۸ سانتیمتر، وزن ۹۰ گرم
یک ساطور به طول ۲۹.۵ سانتیمتر، وزن ۲۷۶ گرم
یک چاقوی سرآشپز به طول ۳۳ سانتیمتر، وزن ۱۷۵ گرم
یک چاقوی برش نان به طول ۳۳.۵ سانتیمتر، وزن ۱۵۶ گرم
یک چاقو به طول ۲۴ سانتیمتر، وزن ۸۰ گرم
یک چاقو به طول ۲۰ سانتیمتر، وزن ۷۶ گرم
یک پوستکن به طول ۱۳ سانتیمتر، وزن ۲۱ گرم
یک عدد چاقو تیز کن فولادی
بنابراین سرویس چاقوی وارمی یک ست کامل محسوب میشود که از بریدن نان تا قطعه قطعه کردن گوشت و سبزیجات به شما کمک میکند. با این محصول کامل نیاز به خرید چندین محصول متفاوت ندارید. فرقی نمیکند آشپز حرفهای باشید یا فقط به آشپزی علاقهمند باشید، در هر صورت استفاده از این سرویس کار در آشپزخانه را برای شما آسان میکند.کیفیت بالای سرویس چاقو وارمی تا سالها شما را از خرید محصولات مشابه بینیاز میکند.
.
.
.
.
همزن برقی
این محصول یک همزن برقی سبک با دو تیغه استیل ضد زنگ است. این محصول به مصرف کننده این امکان را میدهد تا انواع کیک، شیرینی، نان و غذاهایی که به هم زدن طولانی نیاز دارند را در زمان کمتر آماده کند. از دیگر قابلیتهای این همزن میتوان به چند سرعته بودن آن اشاره کرد. این همزن دارای ۷ سرعت متفاوت است. تیغهها به راحتی از قسمت الکترونیکی دستگاه جدا میشوند و قابل شستشو هستند.
همانطور که از اسم همزن پیداست وسیله ای است که جهت هم زدن طراحی و ساخته شده است. این وسیله خارق العاده سرعت شما را در هم زدن به طور باور نکردنی بالا میبرد و به هیچ وجه شما را خسته نمیکند. امروزه همزنها به یک عضو همیشه ثابت در آشپزخانهها مبدل گشتهاند. مخصوصاً افرادی که علاقه وافری به درست کردن انواع کیک و شیرینی جات دارند، حتماً یک نوع از آن را به خانه خود راه دادهاند. از این وسیله جالب میتوان حتی برای درست کردن خمیر نان، انواع بستنی و مخلوط کردن آرد، کره و خامه نیز استفاده کرد و از نتیجه کار شگفت زده شد.
انواع همزن و ویژگیهای همزن برقی
همزنها در دو نوع دستي و برقي در بازار وجود دارند و شما ميتوانيد بر حسب نيازتان يکي از آنها را خريداري کنيد.
همزنهاي دستي :
اين همزنها، نسل اوليه همزنها هستند که ساختار بسيار سادهاي دارند و از يک دسته ، يک ميله و يک سری همزن ساخته شدهاند و سرعت هم زدن به سرعت دست شما بستگی دارد. سرعت هم زدن مواد غذايي با همزنهاي دستي به مراتب کمتر از همزنهاي برقي است. برخي از آنها عبارتند از: همزن مسطح، همزنهاي دو در يک، همزن خمير، همزن بالوني و همزن دندانه دار. همزن مسطح و همزنهاي دو در يک براي تهيه سس کاربرد فراواني دارند. همزن خمير را ميتوانيد براي هم زدن خمير و مواد اوليه کيک استفاده کنيد. همزن بالوني مختص هم زدن مواد اوليه کيک است. همزن دندانه دار براي ترکيب کردن مواد مايع مناسب است.
همزنهاي برقي
همزنهاي برقي، نسل جديد همزنها هستند. همزن برقی وارمی از این نوع است. در اين مدلها، از يک موتور الکتريکي براي به حرکت در آوردن سر همزن استفاده ميشود. با استفاده از آنها ديگر نيازي نيست که با حرکت دست خود مواد را هم بزنيد. همزنهای برقي، در انواع مختلفي توليد و روانه بازار شده اند که دو نوع معمولي و کاسهدار هستند. در ادامه به بررسی همزن برقی معمولی ميپردازيم.
همزن برقي معمولي
این همزن برقی از نوع همزنهای برقی معمولي است که ساده ترين همزنهاي برقي هستند. اين همزنها، داراي دو بخش دسته و سر همزن هستند. طرز کار اين همزنها به اين صورت است که شما ابتدا همزن را در دست خود ميگيريد و آن را روشن ميکنيد. سپس با فرو بردن سر در حال چرخش همزن به درون ظرف حاوی مواد غذايی، آنها را هم ميزنيد. در ادامه به مواردی که باید در هنگام خرید این همزن ها به آن توجه کنید میپردازیم.
توان
توان هر دستگاه الکتريکي در واقع قدرت دستگاه را نشان ميدهد. این موضوع رابطه مستقيمي با ميزان مصرف انرژي آن دارد. توان همزن برقی نيز همانند ساير دستگاههاي الکتريکي با واحد وات مشخص ميشود. هرچه توان همزن برقی بيشتر باشد، سريعتر و آسانتر مواد غذايي را براي شما مخلوط ميکند. همچنين توان بالاتر سبب ميشود که در استفاده طولاني مدت فشار کمتري به دستگاه وارد شود. در نظر داشته باشيد که توان بالاتر به معناي مصرف برق بيشتر نيز هست. توان این دستگاه 200 وات است.
سرعت موتور
همانطور که ميدانيد، سرعت همزنهاي دستي به سرعت همزدن شما با دستتان بر ميگردد. اما همزنهاي برقي معمولا داراي سرعتهاي چرخش متفاوت هستند. سرعتهاي چرخش برخي کند و برخي تند هستند و هر سرعت براي هم زدن مواد خاصي کاربرد دارد. همزنهاي برقي معمولي، معمولا سه سرعته هستند ولی این همزن برقي هفت سرعت چرخش موتور دارد.
تعداد سریها (تيغهها)
تيغهها يا همان سريهاي همزن، انواع مختلفي دارند. همزنهاي برقي معمولا داراي تيغههای مختلفي هستند که هر کدام از آنها براي هم زدن مواد خاصي کاربرد دارند. این همزن برقی دارای دو سری تخم مرغ زن و سري ورز دهنده است. هر کدام از این سریها کاربردهای متفاوتی دارند و برای انواع غذاها قابل استفادهاند.
.
.
.
.
وک سه پارچه طلایی
تابههای وک اولین بار در آسیای شرقی ابداع و استفادهشدند اما امروزه در بسیاری از نقاط جهان استفاده میشود. تابههایی که شکل خاصی داشته و برخی از آنها حالت کاسهای دارند. به دلیل لبههای خاص آن میتوان مواد را داخل آن را غلت داد و یا بالا پرتاب کرد تا آشپز حرکات نمایشی اجرا کند و توجه همگان را به خود جلب کند. این نوع تابهها میتوانند لذت آشپزی را برای شما چند برابر کنند و با لذت این کار را انجام دهید. از ویژگیهای تابه وک میتوان به پخت سریع مواد غذایی در آن اشاره کرد. در ادامه بیشتر با تابه وک و کاربرد آن آشنا میشویم.
وک سه پارچه وارمی یکی از لوکسترین سرویسهای برند وارمی است. ووک سه پارچه وارمی شامل یک تابه دو دسته بزرگ (سایز 26)، یک تابه متوسط تک دسته (سایز 22) و یک تابه کوچک تک دسته (سایز 18) است. جنس روکش بیرونی این قابلمهها نسوز و داخل آنها طرح کاملا جدید و مختص شرکت وارمی یعنی گلدن گرانیت استفاده شدهاست. تابههای این سرویس هرگز خم نمی شوند و ترک نمی خورند، زیرا 40 برابر استیل مقاومت دارند.
با این قابلیت شما میتوانید هنگام پخت و پز با انواع اجاقهای (گازی، الکتریکی، تابشی، سرامیکی) از این محصول به همراه دسته داخل فر استفاده نمایید. در این سرویس از تکنولوژی منحصر به فرد ۲ لایه پوشش گرانیتی برند پیفلون استفاده شدهاست. این تکنولوژی دارای تاییدیه جهانی است. این کفه به دلیل نچسب و سبک بودن، در هنگام پخت و پز مصرف روغن را کمتر میکند که یکی از دلایل محبوبیت آن است.
کاربرد تابه وک
با استفاده از تابه وک سه پارچه میتوان کارهایی مثل سرخ کردن، آب پز کردن و … مواد غذایی بسیاری از گوشت گرفته تا برنج را انجام داد. بهتر است هنگام سرخ کردن مواد در تابههای وک از روغنهایی که زود داغ میشوند استفاده کرد. برخی از روغن ها دمای زیادی میخواهند تا داغ بشوند. میتوان گفت این تابهها در برابر حرارت بسیار قوی تر از دیگر تابهها هستند. همچنین هنگام استفاده از شعله زیاد میسوزند.
ویژگیهای وک سه پارچه
تابه وک سه پارچه دارای ویژگیهایی مانند طرح و شکل خاص و امکان حرکات نمایشی، مقاومت در برابر حرارت بالا و پخت سریع، پخش شدن گرما در تمامی نقاط تابه و … اشاره کرد. پخت سریع مواد غذایی در آن باعث میشود تا مواد غذایی، مواد مغذی خود را بر اثر سرخ شدن از دست ندهند.
انواع تابه وک
همانطور که اشاره شد این تابه دارای انواع مختلفی است که در ادامه به آنها اشاره میکنیم.
تابه وک کف گرد
این نوع تابهها کلا حالت گرد دارند و کف صافی ندارند. این نوع تابه از اولین و اصیل ترین نوع آن است. در گذشته این تابه را بر روی کورهها نگه میداشتند. اما امروزه به دلیل وجود اجاق گاز خیلی استفاده نمیشود.
از دیگر انواع آن میتوان به تابه وک برقی و تابه وک درب دار اشاره کرد.
تابه وک کف صاف
وک سه پارچه وارمی یکی از انواع این مدلها است. این تابهها نسبت به تابههای کف گرد برای آشپزی روی اجاق گاز مناسب ترند. در این نوع تابه مقدار کمی از کف تابه مسطح و صاف است تا آن قسمتی که برای قرار گرفتن روی اجاق نیاز است فراهم شده باشد و آشپزی روی اجاق گار جذاب تر شود.
.
.
.
.
سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت
سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت وارمی با بهترین متریال در ایران ساخته شده است. این سرویس را میتوان یکی از کاملترین سرویسها دانست. جنس این قابلمهها از آلومینیوم است. در سطح داخلی آنها از طرح کاملا جدید و مختص شرکت وارمی به نام “گلدن گرانیت” استفاده شدهاست. در ادامه به معرفی اجزای “سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت وارمی” میپردازیم و یک به یک آنها را مورد بررسی قرار میدهیم. در واقع این محصول از اجزای زیر تشکیل شده :
یک تابه دو دسته بزرگ (سایز 26)
یک تابه کوچک تک دسته کوچک (سایز 20)
یک قابلمه بزرگ (سایز 26)
یک قابلمه کوچک (سایز 20)
یک واسو طلایی
4 عدد کفگیر و ملاقه
دو عدد توری روغن گیر و بخارپز
3 عدد درب مشترک
ویژگیهای سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت
یکی از برجستهترین و زیباترین اجزای این سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت، قابلمه واسو است. در این قابلمه از طراحی جدید (طرح گلدن گرانیت) برای هر دو روکش داخل و خارج آن استفاده شده.
دیگر اجزای این سرویس خانواده قابلمهها و تابههای وارمی هستند. روکش خارجی آنها از آلومینیوم بوده و روکش داخلی آنها مانند همه اجزای این سرویس، گرانیت طلایی است. برای کلیه ظروف این سرویس 3 درب مشترک در نظر گرفته شده است. همچنین میتوان از درب قابلمه بزرگ، برای “واسو” که پیشتر به توضیح آن پرداختیم نیز استفاده کرد. این قابلمهها و تابهها در دو سایز بزرگ و کوچک تعبیه شدهاند. که در واقع سایز بزرگ آن سایز 26 و سایز کوچک آن سایز 20 است.
علاوه بر قابلمهها و تابههایی که در این پکیج قراردادهایم، دو عدد توری بخارپز و روغن گیر نیز تعبیه شده که برای کسانی مناسب است که قصد خوردن غذاهای سالم تر را دارند. در کنار این توریها 4 عدد کفگیر و ملاقه نیز در این سرویس قرار داده شده که فرد آشپز را در هنگام آشپزی تنها نگذارد و به هر ابزاری برای آشپزی احتیاج دارد آن را در کنار خود ببیند.
خرید سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت
خرید این محصول میتواند شما را برای مدتی طولانی از خرید هرگونه محصول دیگری بینیاز کند. با توجه به کیفیت و زیبایی این سرویس 15 پارچه گلدن گرانیت که هر خانم خانه داری باید در ویترین آشپزخانه خود یکی از آنها را داشته باشد، دیگر احتیاجی به خرید دیگر محصولات نیست. زیرا از این قابلمهها و تابهها میتوان برای پخت انواع غذاها و خورش ها استفاده کرد، بدون اینکه کوچکترین مشکلی برای آنها پیش بیاید.
بخش جذاب این محصول قابلمه طرح دار واسو است که از آن میتوان علاوه بر پخت تهچین و برنجهای قالبی، برای پختن کیک نیز استفاده کرد. با طراحیای که این محصول دارد شما میتوانید غذاهایی خوشمزه با طرحی جذاب بپزید و سفره خود را با آن تزئین کنید.
.
.
.
.
گوشت کوب برقی
اگر یک گوشت کوب برقی با کیفیت نیاز دارید که همراه همیشگی آشپزی شما باشد ، این گوشت کوب برقی گزینه مناسبی است. دستگاهی که علاوه بر سبک بودن فضای بسیار کمی از آشپزخانه شما اشغال میکند. از مزایای دیگر این محصول قابل استفاده بودن در انواع ظروف و قابلمهها است. در این قسمت به بررسی مزایا، معایب ، ویژگیها و کاربردهای این محصول میپردازیم.
کاربردهای گوشت کوب برقی
از سری گوشت کوب برقی برای پوره کردن مواد غذایی مانند سیب زمینی، له کردن مواد غذایی مانند گوشت ، بادمجان و غیره، و مخلوط کردن استفاده میشود. با توجه به همه فن حریف بودن این دستگاه، میتوان از آن برای پخت انواع غذا و خوراکی مانند کتلت، کوفته، گوشت کوبیده، خرد کردن سبزیجات، تهیه کیک و … از این دستگاه استفاده کرد.
پس، کاربرد این محصول بر خلاف تصور برخی افراد، بسیار بیشتر از آنچه تصور میشود است و تنها وسیلهای برای کوبیدن گوشت و نخود برای تهیه آبگوشت نیست بلکه این وسیله با توجه به تعداد عملکردهایش قابلیتهای مختلفی نیز دارد و تقریبا مانند یک دستیار آشپزخانه میتواند جای اکثر لوازم آشپزخانه مانند: همزن، خرد کن، غذاساز، پوره ساز و رنده برقی را بگیرد.
در ادامه به نحوه استفاده، هشدارها و مراقبتهای لازم از گوشت کوب برقی وارمی میپردازیم.
ویژگیهای گوشت کوب برقی
برای اینکه بتوانیم به بهترین نحو ممکن از این محصول استفاده کنیم، باید ویژگیهای آن را به خوبی بشناسیم. قدرت موتور این گوشت کوب برقی 600 وات است و برخلاف اکثر محصولات مشابه تک کاره موجود در بازار که تک سرعته هستند ، دو سرعته است که یکی از مزایای آن محسوب میشود. سری این دستگاه از استیل زد زنگ است. موتور کم صدا دارد.
نکات امنیتی
در هنگام استفاده از گوشت کوب برقی به موارد زیر دقت کنید :
اولین بار، قبل از استفاده از دستگاه، دستورالعملها را به دقت بخوانید.
مطمئن شوید که ولتاژ اسمی محلی که از دستگاه استفاده میکنید با مشخصات روی دستگاه(220-240) مطابقت دارد.
هرگز گوشت کوب برقی را بدون نظارت در دسترس کودکان قرار ندهید.
پس از پایان استفاده یا در حین تمیز کردن، آن را از برق بکشید.
اگر دستگاه آسیب دیده است از آن استفاده نکنید.
اگر کابل یا دوشاخه آسیب دیده است از آن استفاده نکنید.
هرگز دستگاه را نزدیک منبع گرما قرار ندهید.
لطفا توجه داشته باشید که تیغههای دستگاه تیز هستند. با احتیاط با تیغهها کار کنید.
اولین بار قبل از استفاده از دستگاه ، لوازم جانبی آن را به دقت تمیز کنید.
دقت داشته باشید که هنگام استفاده از گوشت کوب برقی برای مخلوط کردن مواد، از آب یا مایعات دیگر استفاده شود.
برای مخلوط کردن غذاهای سفت مانند دانههای قهوه، تکههای یخ، شکر، غلات، شکلات و غیره استفاده نکنید.
بعد از هر 20 ثانیه استفاده، برای استفاده بعدی یک دقیقه به دستگاه استراحت دهید.
نحوه تمیز کردن گوشت کوب برقی
برای نگهداری درست و طولانی مدت از دستگاه لازم است مراحل ضروری برای تمیز کردن دستگاه را به خوبی بشناسیم :
ابتدا آن را از برق بکشید. اگر این کار را انجام ندهید، ممکن است دستگاه با نوسانات برق دچار سوختگی شود.
بدنه بیرونی دستگاه را با یک پارچه مرطوب تمیز کنید. قسمت موتور دستگاه را هیچ گاه با آب نشویید.
برای جلوگیری از رشد باکتری، تیغهها و لوازم جانبی را بلافاصله پس از استفاده تمیز کنید. مواظب تیغهها باشید، خیلی تیز هستند.
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.