فهرست مطالب

لیموناد خانگی + 4 دستور تهیه لیموناد آسان

لیموناد

لیموناد خانگی:

لیموناد سرشار از ویتامین است. حضور لیمو، ویتامین ث را پای ثابت این نوشیدنی کرده و نکته جالب اینکه در فصل زمستان نیز می‌توانید آن را نوش جان کنید. فراموش نکنید که برای تهیه شربت لیموناد خانگی و سریع، نیاز به جوشاندن ندارید. برای حل کردن بدون مشکل شکر نیز، اول آن را در آب لیمو حل کرده سپس آب را اضافه کنید. در نهایت با رنده کردن پوست لیمو می‌توانید یک لیموناد طبیعی با طعم لیمو داشته باشید. در ادامه درست کردن لیموناد با طعم‌های مختلف را با هم مرور خواهیم کرد.

  1. در مرحله‌ی اول برای تهیه لیموناد لیمو ، آب و شکر را حرارت دهید. یک قابلمه مناسب را بر روی شعله گذاشته آن را با آب ولرم پر کرده و شکر را به آن اضافه کنید. اجازه بدهید تا با حرارت، شکر‌ها حل شده و کاملا با آب یکدست شوند. البته حرارت دادن در پخت لیموناد امری ضروری محسوب نمی‌شود و شما می‌توانید اول شکر را در آبلیمو حل کنید و سپس آب را اضافه کنید. این تغییر عملکرد در درست کردن لیموناد هیچ خللی در نتیجه نهایی ایجاد نمی‌کند.
  2. در این قسمت از درست کردن لیموناد، باید پس از سرد شدن مایع درون قابلمه آن را به پارچ آب منتقل کرده و یک لیوان آب سرد را با آن مخلوط کنید. در نهایت آب لیمو‌ها را گرفته و به مخلوط آب، شکر، عصاره نعنا و آب سرد اضافه کنید. به همین سادگی لیموناد شما آماده شد. آن را در لیوان ریخته با چند برش لیمو و چند پر نعنا تزیین کرده و نوش جان کنید.

نکته: میزان آب لیمو را با توجه به ذائقه خودتان می‌توانید بیشتر یا کمتر در نظر بگیرید.

انواع لیموناد‌های تابستانی :

لیموناد توت فرنگی

لیموناد

این نوشیدنی با ترشی لیمو تازه و توت فرنگی‌های شیرین بهترین ترکیب تابستانی را می‌سازند. این دستور لیموناد با لیموترش و توت فرنگی را در خانه امتحان کنید و خودتان نتیجه را ببینید!

مواد لازم:

موارد زیر برای تهیه یک پارچ نوشیدنی است.

  • ۱ فنجان آب
  • نصف فنجان شکر
  • ۱ فنجان آب لیمو تازه
  • ۲ فنجان توت فرنگی
  • ۴ فنجان آب جوش
طرز تهیه:
  1. در ظرفی که آب آن در حال جوش است شکر را اضافه کنید تا در آب کاملا حل شود.
  2. سپس آب لیمو تازه را اضافه کنید و این ظرف را از روی حرارت بردارید تا خنک شود.
  3. نصف فنجان از توت فرنگی‌ها را له کنید (میتوانید از مخلوط کن استفاده کنید) سپس آنها را از صافی رد کنید تا به پوره توت فرنگی تبدیل شوند.
  4. نصف دیگر را برای تزئین بگذارید.
  5. این پوره توت فرنگی و شربت آب لیمویی که با آب و شکر ترکیب کرده بودید را در پارچی بریزید و خوب هم بزنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
  6. هنگام سرو کردن این نوشیدنی را داخل لیوان بریزید و تکه‌های یخ به آن اضافه کنید.
  7. برای تزئین می توانید از باقی توت فرنگی‌ها استفاده کنید. به این صورت که هر توت فرنگی را به دو قسمت تقسیم کنید و تعدادی از آنها را داخل هر لیوان بریزید.

 

لیموناد پرتقال

لیموناد

مواد لازم:
  • ¾-۱فنجان شکر
  • ½-۲ فنجان آب
  • ۲ قاشق غذاخوری لیمو رنده شده و 2 قاشق غذا خوری پرتقال با پوست
  • ½-۱ فنجان آب لیمو تازه، حداقل ۱۰ لیمو
  • ½-۱ فنجان آب پرتقال تازه، حداقل ۵ پرتقال
  • ۶ فنجان آب سرد
طرز تهیه:
  1. برای تهیه این نوشیدنی پرتقالی، ابتدا باید در یک ماهی تابه بزرگ، شکر و ½-۲ فنجان آب را بجوشانید.
  2. بعد از خنک شدن شربت، مابقی مواد را به آن اضافه نمایید.
  3. مواد را داخل یک پارچ در بسته ریخته و به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار دهید.
  4. برای سرو لیموناد پرتقال می‌توانید در هر لیوان برش‌هایی از پرتقال و لیمو را در آن قرار دهید و سرو نمایید.
ارزش مواد غذایی لیموناد پرتقال:

1 لیوان 250 میلی لیتری لیموناد پرتقال دارای:

  • ۱۳۶ کالری
  • صفر کلسترول و چربی و پروتئین
  • ۱ میلی گرم سدیم
  • ۳۵ گرم کربوهیدرات

لیموناد آناناس

لیموناد

مواد لازم:
  • نصف فنجان شکر سفید
  • یک و نیم فنجان آب لیمو تازه
  • یک فنجان آب آناناس
  • 1 فنجان آب
طرز تهیه:
  1. ابتدا شکر و یک فنجان آب را درون قابلمه سایز متوسط ریخته و روی شعله گاز قرار دهید.
  2. حدود 7 تا 10 دقیقه بگذارید روی گاز بماند و هم بزنید تا شکر حل شود و تبدیل به شربت شود.
  3. شربت را از روی شعله گاز برداشته و حدود 5-7 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
  4. آب لیموی تازه و آب اناناس و شربتی را که در مرحله ی قبل آماده کرده بودید را درون پارچ ریخته و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.
  5. سپس 5 فنجان آب به آنها اضافه کرده و مجددا هم بزنید.
  6. پارچ محتوی نوشیدنی را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. پس از خنک شدن در لیوان ریخته و داخل آن یخ بیندازید.
  7. هر لیوان را می‌توانید به صورت جداگانه با برش‌های لیمو و یا آناناس تزیین کرده و در روزهای گرم تابستان نوش جان کنید.

لیموناد هلو

لیموناد

مواد لازم:
  • سه عدد هلو تازه
  • نصف فنجان آب لیمو تازه
  • یک فنجان شکر
  • سه فنجان آب
  • یخ خرد شده به مقدار دلخواه
طرز تهیه
  1. ابتدا پوست لیمو را رنده کنید و آب لیمو ترش‌ها را بگیرید.
  2. هلو‌ها را پوست بگیرید و آنها را خرد کنید.
  3. داخل یک قابلمه مناسب، هلو، پوست لیمو، شکر و آب را بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید.
  4. در طول مدت زمان پخت، لازم است هلوها را کاملا له کنید، می‌توانید از چنگال یا همزن کمک بگیرید.
  5. بعد از اینکه مخلوط شما کاملا یکدست و غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.
  6. در مرحله آخر آن را از یک صافی عبور دهید، بعد از خنک شدن آب لیموی تازه را اضافه کنید.
  7. یک لیوان بزرگ بردارید و نصف آن را با این شربت پرکنید، سپس به آن آب و یخ اضافه کنید.
  8. شما می‌توانید لیوان خود را با برش‌های لیمو و نعنا تزئین کنید.

در این مقاله سعی کردیم شما را با آموزش انواع لیموناد آشنا کنیم امیدوارم با استفاده از این نوشیدنی‌های خوشمزه اوقات خوشی را کنار خانواده خود سپری کنید.

Golsa Siroos

Writer & Blogger

پیام خود را اینجا بنویسید