فهرست مطالب

پیراشکی کلم و قارچ گیاهی

 

پیراشکی کلم و قارچ

پیراشکی قارچ و کلم غذایی کاملا گیاهی و سالم می‌باشد و دستور پخت آسانی دارد در هنگام پختن آن شعله گاز باید متوسط باشد تا روغن نسوزد. این غذای خوشمزه را به‌عنوان میان وعده سالم و جذاب برای کودکانتان نیز می‌توانید درست کنید در ادامه با ما همراه باشید تا درباره این خوشمزه گیاهی بیشتر بدانید.

درباره غذا‌های گیاهی بیشتر بدانیم

رژیم گیاهخواری در سال های اخیر محبوبیت گسترده ای پیدا کرده است. برخی مطالعات تخمین می زنند که گیاهخواران به ترتیب حدود 6 و 5 درصد از جمعیت آمریکای شمالی و اروپا را تشکیل می دهند، در حالی که حدود 19 درصد از جمعیت در آسیا گیاهخوار هستند.

جدا از دلایل اخلاقی و زیست محیطی برای حذف گوشت از رژیم غذایی، یک رژیم گیاهخواری برنامه ریزی شده ممکن است خطر ابتلا به بیماری های مزمن  مانند دیابت و فشار خون را کاهش دهد، به کاهش وزن کمک کند و کیفیت رژیم غذایی شما را بهبود بخشد.

تاریخچه پیراشکی

مردم لهستان بر این باورند که این غذای خوشمزه در گذشته توسط لهستانی‌ها پخته شده است. برخی دیگر ریشه این غذا را اوکراین یا روسیه می‌دانند. داستان هایی مبنی بر این که پیراشکی از چین به لهستان آمده است نیز وجود دارد. این غذا در ایران به پیراشکی معروف است، ما آن را از دسته غذاهای فرنگی می‌دانیم و عموما به صورت داخل فر پخته می‌شود یا در تابه سرخ می‌شود.

پیراشکی یا پیروگی ( Pierogi ) یکی از غذاهایی است  که پخت آن آسان است. از یک تکه خمیر کوچک، درست می‌شود که به اندازه دو یا سه لقمه است و داخل آن با مواد متفاوتی پر می‌شود. اما راه‌های زیادی برای پخت آن وجود دارد. خمیر را می توان از چیزهای مختلفی مانند گندم یا سیب زمینی درست کرد. پیراشکی را می‌توان بخار‌پز یا آب‌پز کرد، در تابه سرخ کرد یا پخت. داخل آن می تواند گوشت، غلات، سبزیجات یا میوه باشد. حتی میتواند شیرین یا شور باشد، که همه این‌ها به انتخاب شما بستگی دارد.  دراین مقاله به دستور پخت یک مدل گیاهی از پیراشکی کلم و قارچ می‌پردازیم.

خواص کلم برگ

  • ضد التهاب
  • تقویت بینایی چشم
  • ضد سرطان
  • جلوگیری از التهاب
  • کمک به کاهش وزن
  • بهبود سلامت مغز
  • تنظیم فشار خون
  • مراقبت از مو
  • کاهش احتمال بیماری قلبی و عروقی
  • بهبود دیابت نوع 2
  • کاهش درد مفاصل و ماهیچه‌ها

خواص قارچ

  • آبرسان پوست
  • بهبود آکنه
  • روشن کننده پوست
  • منبع غنی مس
  • جلوگیری از ریزش مو
  • کاهش کلسترول خون
  • جلوگیری از سرطان
  • کمک به بهبود سلامت استخوان
  • کمک به جذب آهن بدن
  • کمک به کاهش وزن

دستور پخت پیراشکی کلم و قارچ

مواد لازم :

پیاز                                                      1 عدد
روغن زیتون                                            3 ق غ
هویج                                                   2 عدد
قارچ                                                    300 گرم
کلم سبز                                              1 عدد
سس قرمز                                           2 ق غ
سس سویا                                          2 ق غ
اسفناج                                               100 گرم
پودر سیر                                            ¼ ق چ
نمک                                                  به میزان لازم
فلفل                                                 به میزان لازم
خمیرپیراشکی یا خمیر یوفکا                    18 عدد
روغن سرخ کردنی                                به مقدار لازم

طرز تهیه پیراشکی کلم و قارچ :

  1. داخل تابه روغن زیتون ریخته و پیازهای نگینی شده را داخل آن تفت می‌دهیم.
  2. هویج رنده شده را به پیازها اضافه می‌کنیم و مجددا تفت می‌دهیم و قارچ‌های ورقه‌ای شده را به آن اضافه می‌کنیم.
  3. در آخر اسفناج و سس قرمر و سس سویا را به مواد اضافه کرده تفت می‌دهیم و بعد از پخت مواد طی سه مرحله کلم خرد شده را اضافه می‌کنیم تفت می‌دهیم و سپس پودر سیر، نمک و فلفل را اضافه می‌کنیم و 5 دقیق مخلوط می‌کنیم تا تمام مواد طعم دار شوند،فقط دقت کنید که زیاد تفت ندهید.
  4. بعد از خنک شدن مواد آن‌ها را داخل خمیر پیراشکی بریزید و داخل روغن داغ سرخ کنید.
  5. می‌توانید پیراشکی  کلم و قارچ  گیاهی را با هرنوع سس که میل دارید سرو کرده و نوش جان کنید.

 

Golsa Siroos

Writer & Blogger

پیام خود را اینجا بنویسید